Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Χειρουργική Νυχιού

%AM, %01 %958 %2014 %00:%Δεκ

Τα νύχια  είναι εξαρτήματα του δέρματος και αποτελούνται από κερατίνη, την ίδια πρωτείνη δηλαδή με τις τρίχες.Οι πιο συχνές μικροεπεμβάσεις στην περιοχή του νυχιού αφορούν στην αντιμετώπιση της είσφρυσης όνυχος, όπου το νύχι για διάφορους λόγους εισχωρεί στο δέρμα και κάνει έντονη πολλές φορές φλεγμονή. Να σημειωθεί ότι η πρώτη αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού δεν είναι χειρουργική και έχει πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας.

Στην είσφρυση όνυχος αφαιρούμε μόνο ένα μικρό κομματάκι του νυχιού και λύνουμε οριστικά το πρόβλημα. Εκτός από αυτή τη μικροεπέμβαση, στο ιατρείο μας κάνουμε βιοψίες βλαβών και αφαίρεση ογκιδίων που βρίσκονται κάτω από το νύχι. Πάλι όμως να τονιστεί οτι η χρήση του δερματοσκόπιου (δες έλεγχος ελιών) είναι πολύτιμη και οδηγεί τις περισσότερες φορές σε αποφυγή αναίτιων χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι μικροεπεμβάσεις στα νύχια απαιτούν σωστή τοπική αναισθησία γιατί αλλιώς είναι επίπονες. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε πάντα στελεχιαία αναισθησία, όπου μουδιάζει όλο το δάχτυλο και διεξάγουμε την επέμβαση χωρίς καθόλου πόνο.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ