Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Υγεία και φυσική ομορφιά

%AM, %24 %958 %2014 %00:%Νοε

 

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο και ομορφότερο όργανο του σώματος. Καθρεπτίζει την υγεία του οργανισμού μας και παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Ο δερματολόγος, ως ο κατεξοχήν ειδικός πάνω σε ζητήματα υγείας και αισθητικής του δέρματος, προσφέρει σε αυτούς τους τομείς την τεχνογνωσία και την επιστημονική του κατάρτιση.

 

Κλινική και Αισθητική Δερματολογία, Αφροδισιολογία και Δερματοχειρουργική -τομείς γύρω από τους οποίους δραστηριοποιείται ένας δερματολόγος σήμερα- είναι για εμάς πεδίο ενασχόλησης ετών. Αντιμετώπιση δερματικών νοσημάτων (π.χ. ψωρίαση), καλόηθων όγκων και δυσπλασιών, κονδυλωμάτων και θηλωμάτων, αφαίρεση ελιών και καρκινωμάτων δέρματος, αλλά και υπηρεσίες κοσμετολογίας όπως αποτρίχωση laser, λιποαναρρόφηση, λιποέγχυση και πολλές άλλες θεραπείες αντιγήρανσης είναι τομείς που έχουμε αναπτύξει στο ιατρείο μας στην Αθήνα και με τα χρόνια διαρκώς εξελίσσουμε χωρίς ποτέ να επαναπαυόμαστε.

 

Ως δερματολόγοι είμαστε αφιερωμένοι στην συνολική και ολιστική φροντίδα του δέρματος από το άλφα ως το ωμέγα με βαθιά γνώση της δερματολογίας και αρωγό την τεχνολογία. Η διατήρηση της υγείας του δέρματος άλλωστε αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για την καλή του αισθητική εικόνα. Το ρόδι με τις ευεργετικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, εκτός από τη σημασία που δίνουμε στην διατροφή, συμβολίζει επίσης την αφθονία, την αναγέννηση, την μακροζωία, τη φυσική ομορφιά και την ευεξία.

 new iatreio2019 01 thumb

 

 

 

Επίσης, δείτε φωτογραφίες του ιατρείου μας

Οι δερματολόγοι του TotalSkin

Αρώνη Κυριακή - Ιωαννίδης Ελευθέριος - Κυπαρισσού Κρυσταλλία

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ