Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με βελόνα είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθώς με την διοχέτευση ηλεκτρισμού καταστρέφει απευθείας τη ρίζα της τρίχας.

Πώς δρα η ριζική αποτρίχωση και γιατί ονομάζεται και ηλεκτρόλυση;

Κατά τη συνεδρία της ριζικής αποτρίχωσης χρησιμοποιούμε μια λεπτότατη και μικρή ασημένια ή χρυσή βελονίτσα με πάχος τρίχας. Ακολουθούμε την πορεία του στελέχους της τρίχας και εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας. Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακο της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η τρίχα στη συνέχεια μπορεί να 'τραβηχτεί' με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα, χωρίς τσιμπιδάκι.

Απαιτεί...

Διαθέτουμε δύο εξαιρετικά μηχανήματα αποτρίχωσης laser, κατασκευασμένα στη Γερμανία, έναν Αλεξανδρίτη (755nm) και ένα Διοδικό (diode 808nm) τελευταίας τεχνολογίας.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα δύο αυτά είδη laser είναι τα πιο αποτελεσματικά, ενώ η φωτόλυση (IPL) είναι η τελευταία σε αποτελεσματικότητα. (Βιβλιογραφία: Dermatology 2nd edition Bologna et al 2008, κεφ. 137 Laser therapy, σελ 2015)

Ορισμένοι μάλιστα αμφισβητούν το κατά πόσο η φωτόλυση οδηγεί σε μόνιμη αποτρίχωση. Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα βέβαια μεταφράζεται σε λιγότερες συνεδρίες και πιο οικονομικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι στο ιατρείο μας διαθέτουμε και τα δύο πιο αποτελεσματικά laser, μας επιτρέπει να επιλέγουμε το καταλληλότερο ανά περιστατικό...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ