Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Ανάπλαση ουλών ακμής

%AM, %22 %958 %2014 %00:%Δεκ

Οι μέθοδοι ανάπλασης ουλών προσώπου και σώματος (skin resurfacing), ανανεώνουν το δέρμα μέσω της μερικής καταστροφής και αναγέννησης των πάνω στιβάδων του.

Με τις τεχνικές αυτές, επιτυγχάνουμε παραγωγή κολλαγόνου με εξομάλυνση των ουλών ακμής αλλά και άλλων ουλών στο σώμα. Βεβαίως, είναι απαραίτητο πρώτα να έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ακμής εφήβων ή ενηλίκων προτού προχωρήσουμε στην αποκατάσταση των σημαδιών. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα πετυχαίνουμε με συνδιασμούς τεχνικών, εναλλάσσοντας τις μεθόδους ερεθισμού του δέρματος.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η ταχύτητα επίτευξης του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται σε ένα βαθμό από το χρώμα του δέρματος, μιας και οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μας επιτρέπουν να είμαστε πιο επιθετικοί και έτσι να έχουμε πιο γρήγορη βελτίωση. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν ‘down-time’, δηλαδή μια χρονική περίοδο ημερών όπου υπάρχει ερεθισμός ή απολέπιση στην περιοχή μετά τη συνεδρία. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με αυτόλογο πλάσμα PRP για πιο ωραία αποτελέσματα και μείωση του down-time.

Τέλος, σε κάποιες βαθιές ατροφικές ουλές, μπορούμε να κάνουμε χρήση λίπους από τον ίδιο τον ασθενή (λιπομεταφορά) ή υαλουρονικού για να γεμίσουμε το κενό με όμορφα και φυσικά αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ