Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Υαλουρονικό Οξύ

%AM, %24 %958 %2014 %00:%Δεκ

Το υαλουρονικό οξύ είναι το μοναδικό ξένο (ετερόλογο) filler που επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας.

Μια και το ιατρείο μας λειτουργεί 33 χρόνια, έχουμε δει πληθώρα ενέσιμων εμφυτευμάτων που υπόσχονταν ασφάλεια και ωραία αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς όμως και παρανέργειες υπήρξαν και μη-φυσικά αποτελέσματα και σήμερα κανένας δεν θα χρησιμοποιούσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης και κολλαγόνου του παρελθόντος. Πάντα υποστηρίζαμε πως τα αυτόλογα εμφυτεύματα (λίπος, πλάσμα) είναι τα πιο φυσικά και ασφαλή και το πιστεύουμε ακόμα.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας και είναι πολύ σημαντικό στη διατήρηση της σφριγηλότητάς της. Δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε σε θέση να παίρνουμε υαλουρονικό οξύ από τον ίδιο τον ασθενή και να το χρησιμοποιούμε. Για το λόγο αυτό οι διάφορες εταιρείες παρασκευάζουν υαλουρονικό οξύ παραγόμενο από καλλιέργειες μικροβίων και το πουλούν σε αποστειρωμένες συσκευασίες.

Είναι δοκιμασμένο αρκετά χρόνια πια και η εμπειρία έχει δείξει ότι η ορθή χρήση μιας περιορισμένης ποσότητας του κατάλληλου, εγκεκριμένου υλικού, είναι ασφαλής και οι τυχόν αντιδράσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Το χρησιμοποιούμε κυρίως στα ζυγωματικά και στις ρυτίδες από τη μύτη στο στόμα, που ονομάζονται ρινοπαρειακές ή ρινοχειλικές, με πολύ όμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Όταν κρίνουμε πως το περιστατικό χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για αποκατάσταση όγκου και οι περιοχές που χρήζουν της προσοχής μας είναι άλλες όπως χείλη και πλησίον των οφθαλμών, τότε συστήνουμε άλλες μεθόδους ή τη χρήση λίπους.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ