Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Νήματα - Thread Lift

%AM, %21 %958 %2014 %00:%Δεκ

Η χρήση νημάτων στην αισθητική Δερματολογία έχει μια ιστορία αρκετών ετών. Οι νέες εξελίξεις που έλαβαν χώρα και έδωσαν καινούργια ώθηση στις τεχνικές αφορούν στην επιλογή υλικών, απορροφήσιμων πλέον και σε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους.

Η ουσία είναι οτι τα νήματα αποτελούν την καλύτερη ίσως μέθοδο για την βελτίωση της όψης του κάτω μέρους του προσώπου. Αντιμετωπίζουν το 'κρέμασμα' στο σαγόνι, τη χαλάρωση στο περίγραμμα και τη χαλάρωση στο λαιμό. Επίσης έχουν ωραία αποτελέσματα στις γραμμές του καπνιστού. Εκτός από το πρόσωπο μπορούν να εφαρμοστούν και σε διάφορα σημεία στο σώμα επιτυγχάνοντας σύσφιξη.

Σε γενικές γραμμές τα χωρίζουμε σε 'μικρά' νήματα που προκαλούν σύσφιξη και μια μικρή ανόρθωση και σε 'μεγάλα' που προκαλούν ανάρτηση και lifting χωρίς τομές και νυστέρια.

Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τα ΄μικρά΄ νήματα χρειαζόμαστε 2-3 συνεδρίες ανά μήνα περίπου. Η τοποθέτησή τους είναι γρήγορη, αναίμακτη χωρίς τομές και χωρίς χρόνο αποθεραπείας (down time). Δημιουργούμε πλέγματα που δρούν υποστηρικτικά  προκαλώντας παραγωγή κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό και ως αποτέλεσμα σύσφιξη και μικρή ανόρθωση.

Με τα 'μεγάλα' νήματα το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε μια συνεδρία, με την τοποθέτηση ενός ή και περισσοτέρων ζευγαριών νημάτων. Η τοποθέτηση είναι υπόθεση μισής ώρας, ανώδυνη και αναίμακτη.

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 2 χρόνια.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ