Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

'Lunch time' Therapies

cf8t50jhyv3xs4z3ZNMsTb46XKltOFobHQxCfhO1kZYΟι εξελίξεις στην Αισθητική Δερματολογία μας επιτρέπουν πια σε μια μόλις ώρα να μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα στην ανανέωση του προσώπου. Στο χρόνο αυτό, αναίμακτα και σχεδόν ανώδυνα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ρυτίδες κίνησης στο πάνω μέρος του προσώπου, να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο στο κεντρικό μέρος του προσώπου και να μειώσουμε το ‘κρέμασμα’ στο κάτω μέρος του προσώπου.

Μετά τη συνεδρία μπορεί να υπάρχει ελάχιστη κοκκινίλα που καλύπτεται με μακιγιάζ και μπορούμε να επιστρέψουμε αμέσως στην εργασία μας.

 

Πιο συγκεκριμένα:
Μέτωπο-μάτια
Οι ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο και στα μάτια αντιμετωπίζονται εύκολα και γρήγορα με τη χρήση botox/dysport. Τα αποτελέσματα αρχίζουν και φαίνονται μετά από 4-5 μέρες και κρατούν περίπου 4-5 μήνες αναλόγως το περιστατικό.
Ζυγωματικά – ρινοχειλικές
Η απώλεια όγκου (λίπους) στο κεντρικό μέρος του προσώπου κάτω από τα μάτια και πάνω από το στόμα δίνουν μια κουρασμένη, αδειασμένη έκφραση. Αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα και γρήγορα με τη χρήση filler, όπως το υαλουρονικό. Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως και ανάλογα με την περιοχή και το υλικό διαρκούν από 6 μήνες εως 2 χρόνια. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λίπος σας για ακόμα πιο ωραία και μακροχρόνια αποτελέσματα αλλά αυτό παίρνει περισσότερη ώρα!
Στόμα – Περίγραμμα προσώπου – Λαιμός
Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, η χαλάρωση και το κρέμασμα στο περίγραμμα του προσώπου και στο λαιμό αντιμετωπίζονται με τη χρήση νημάτων. Τα νήματα αυτά τοποθετούνται γρήγορα και ανώδυνα ενώ απορροφούνται σε ένα διάστημα μηνών. Ανάλογα με τους τύπους νημάτων που θα χρησιμοποιήσουμε απαιτούνται μια ή δύο εως τρείς συνεδρίες και τα αποτελέσματα διαρκούν 1 εως 2 χρόνια.

Ήπια Peels

%AM, %21 %958 %2014

Η παλαιότερη εκ των μεθόδων παραμένει όμως ένα κλασσικό όπλο στα χέρια μας με τη χρήση διαφόρων οξέων και ποικίλων τεχνικών.

Το αποτέλεσμα στo peeling εξαρτάται άμεσα από τον ιατρό, αλλά μια και χρησιμοποιούμε τις μεθόδους αυτές από το 1980, η εμπειρία μας είναι αξεπέραστη.  Διαφορετικοί συνδυασμοί οξέων και καθορισμός του κατάλληλου χρόνου έκθεσης που επηρεάζει το βάθος δράσης φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, δίνοντας μια λάμψη στο δέρμα και προκαλώντας ελαφρά σύσφιξη με τη χρήση ήπιων peels, εντελώς ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά τη συνεδρία.

Πιο βαθιά peels μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε σημάδια ακμής, ρυτίδες,...

Νήματα - Thread Lift

%AM, %21 %958 %2014

Η χρήση νημάτων στην αισθητική Δερματολογία έχει μια ιστορία αρκετών ετών. Οι νέες εξελίξεις που έλαβαν χώρα και έδωσαν καινούργια ώθηση στις τεχνικές αφορούν στην επιλογή υλικών, απορροφήσιμων πλέον και σε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους.

Η ουσία είναι οτι τα νήματα αποτελούν την καλύτερη ίσως μέθοδο για την βελτίωση της όψης του κάτω μέρους του προσώπου. Αντιμετωπίζουν το 'κρέμασμα' στο σαγόνι, τη χαλάρωση στο περίγραμμα και τη χαλάρωση στο λαιμό. Επίσης έχουν ωραία αποτελέσματα στις γραμμές του καπνιστού. Εκτός από το πρόσωπο μπορούν να εφαρμοστούν και σε διάφορα σημεία στο σώμα επιτυγχάνοντας σύσφιξη.

Σε γενικές γραμμές τα...

Το υαλουρονικό οξύ είναι το μοναδικό ξένο (ετερόλογο) filler που επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας.

Μια και το ιατρείο μας λειτουργεί 33 χρόνια, έχουμε δει πληθώρα ενέσιμων εμφυτευμάτων που υπόσχονταν ασφάλεια και ωραία αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς όμως και παρανέργειες υπήρξαν και μη-φυσικά αποτελέσματα και σήμερα κανένας δεν θα χρησιμοποιούσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης και κολλαγόνου του παρελθόντος. Πάντα υποστηρίζαμε πως τα αυτόλογα εμφυτεύματα (λίπος, πλάσμα) είναι τα πιο φυσικά και ασφαλή και το πιστεύουμε ακόμα.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας και είναι πολύ σημαντικό στη διατήρηση της σφριγηλότητάς της. Δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε σε θέση...

Botox

%AM, %23 %958 %2014

Το Botox αποτελεί μια ασφαλή και γρήγορη μέθοδο αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης.

Τι είναι το μπότοξ και πως δρα;

H βοτουλινική τοξίνη που είναι η ενεργός ουσία του φαρμάκου φτάνει σε εμάς σε μορφή σκόνης. Μετά την αραίωσή της με φυσιολογικό ορό, παίρνει τη μορφή ενός διάφανου υγρού σαν νερό. Το υγρό αυτό το εγχύουμε στο δέρμα ή μέσα σε κάποιους μυς με λεπτότατες βελονίτσες. Η ουσία αυτή μπλοκάρει παροδικά ορισμένους υποδοχείς στους μυς και προκαλεί ένα μούδιασμα τους, μειώνοντας ή σταματώντας ανάλογα με τη δόση την κινητικότητά τους.

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Η χρήση του ανά περιοδικά διαστήματα είτε προλαμβάνει τη δημιουργία...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ