Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP

%AM, %21 %958 %2014 %00:%Δεκ

Το αυτόλογο πλάσμα (PRP) είναι μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Το αυτόλογο, πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (platelet rich plasma - PRP), το παίρνουμε από εσάς με μια απλή λήψη αίματος και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια σας. Μάλιστα συνεργαζόμαστε με ειδικό Βιολόγο εξειδικευμένο σε αυτή τη μέθοδο ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ποσότητα πλάσματος για τη θεραπεία σας.

Καθώς τα αιμοπετάλια είναι καθοριστικά στη διαδικασία της επούλωσης μεταφέροντας και εκκρίνοντας αυξητικούς παράγοντες, το συμπυκνωμένο αυτό αιώρημα προωθεί τον πολλαπλασιασμό ινοβλαστών, ενδοθηλιακών και επιθηλιακών κυττάρων οδηγώντας σε ενδυνάμωση της υπάρχουσας τριχοφυίας, επανέκφυση και πάχυνση των τριχών.

Το αιώρημα αυτό το βάζουμε ενδοδερμικά στο τριχωτό, χρησιμοποιώντας ειδικό ψυκτικό spray ώστε να μετριάζουμε την ενόχληση από τις ενέσεις που γίνονται με τις λεπτότερες δυνατές βελονίτσες. Καλό είναι να λάβουν χώρα 3 συνεδρίες με διάστημα ενός μήνα μεταξύ τους ώστε να έχουμε ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος αυτή είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πρίν αλλά και μετά από μια εμφύτευση μαλλιών, πάντα συστήνεται να γίνουν κάποιες συνεδρίες με PRP ώστε να βελτιωθεί το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ