Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Αυτόλογες θεραπείες

aftologes-therapeies1-shutterstock 52906495Στο ιατρείο μας εξειδικευόμαστε στις αυτόλογες θεραπείες, μια και έχουν τα πιο φυσικά και όμορφα αποτελέσματα. Οι κυριότερες αυτόλογες θεραπείες αφορούν σε δύο παράγοντες, το λίπος σας και το αυτόλογο πλάσμα του αίματός σας που είναι πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες. Οι θεραπείες αυτές χρησιμοποιούν στοιχεία του ίδιου του οργανισμού σας και συνεπώς είναι οι πιο ασφαλείς, χωρίς καμία πιθανότητα αντιδράσεων και παρενεργειών μια και τα υλικά έχουν καθοριστεί από το ίδιο σας το DNA!
Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε επιλέξαμε να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με αυτές, αποφεύγοντας ετερόλογα εμφυτεύματα όπως η σιλικόνη και το κολλαγόνο που μπορούν να δημιουργήσουν αντιδράσεις και περιορίζοντας τη χρήση του υαλουρονικού στο ελάχιστο.
Η λήψη του λίπους γίνεται με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης με τοπική διογκωτική αναισθησία, ανώδυνα και ενώ έχετε τις αισθήσεις σας πλήρως, με απόλυτη ασφάλεια. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, μέρος από το λίπος που αφαιρέθηκε το τοποθετούμε σε άλλα σημεία του σώματος ώστε να σμιλέψουμε το σχήμα που επιθυμούμε, με τη λεγόμενη λιπογλυπτική.
Πολύ συχνά, αφαιρούμε μια μικρή ποσότητα λίπους από κάπου που υπάρχει περίσσεια, π.χ. κοιλιά, ψωμάκια και το τοποθετούμε στο πρόσωπο, ώστε να αντιστρέψουμε την απώλεια λίπους που επιφέρει η γήρανση και την κουρασμένη όψη από το ‘άδειασμα’ των ζυγωματικών, με τη λιποέγχυση – λιπομεταφορά. Σε αυτή την περίπτωση συνδυάζουμε τη λήψη λίπους με τη λήψη αυξητικών παραγόντων από το αίμα σας για καλύτερα αποτελέσματα.
Ο άλλος πυλώνας των αυτόλογων θεραπειών είναι το αυτόλογο πλάσμα. Το πλάσμα είναι μέρος του αίματός σας και περιέχει αιμοπετάλια που εκκρίνουν αυξητικούς παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες προκαλούν παραγωγή κολλαγόνου και πιο γρήγορη επούλωση. Για το λόγο αυτό το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (platelet rich plasma – PRP) είναι ένα μεταξύ άλλων ένα εξαιρετικό υλικό για μεσοθεραπεία, για αύξηση της τριχοφυίας και για επίσπευση της επούλωσης μετά τα laser.

Το αυτόλογο πλάσμα (PRP) είναι μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Το αυτόλογο, πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (platelet rich plasma - PRP), το παίρνουμε από εσάς με μια απλή λήψη αίματος και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια σας. Μάλιστα συνεργαζόμαστε με ειδικό Βιολόγο εξειδικευμένο σε αυτή τη μέθοδο ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ποσότητα πλάσματος για τη θεραπεία σας.

Καθώς τα αιμοπετάλια είναι καθοριστικά στη διαδικασία της επούλωσης μεταφέροντας και εκκρίνοντας αυξητικούς παράγοντες, το συμπυκνωμένο αυτό αιώρημα προωθεί τον πολλαπλασιασμό ινοβλαστών, ενδοθηλιακών και επιθηλιακών κυττάρων οδηγώντας σε ενδυνάμωση της υπάρχουσας τριχοφυίας, επανέκφυση και...

Τι είναι και πώς πραγματοποιείται η μεσοθεραπεία;

Με την τεχνική αυτή χρησιμοποιούμε τις λεπτότερες βελόνες για να τοποθετήσουμε στο μεσόδερμα υλικά που προκαλούν σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια τα μικρο-τρυπήματα των βελόνων ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και παράγουν κολλαγόνο, ενώ παράλληλα η ανανέωση του δέρματος επιτυγχάνεται και με την πληθώρα εγκεκριμένων ενέσιμων υλικών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, νουκλεοτίδια κ.α. Επίσης υπάρχουν και ειδικά 'κοκτέιλ΄μεσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας. Σε όλες τις περιπτώσεις βεβαίως απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τι είναι το πιστόλι μεσοθεραπείας που χρησιμοποιούμε στο Totalskin;

Στο ιατρείο μας επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε ένα...

Το ιατρείο μας είναι από τα πρώτα που καθιέρωσαν αυτή την τεχνική μια και χρησιμοποιούμε την λιποαναρρόφηση και λιποέγχυση από το 1995.

Σαν στόχο έχει την αναπλήρωση του λίπους που έχει χαθεί με την πάροδο των χρόνων από ορισμένα σημεία στο πρόσωπο. Αυτή η απώλεια λίπους και όγκου, οδηγεί μεταξύ άλλων σε ένα 'άδειασμα' κάτω από τα μάτια, πιο έντονες 'σακούλες' και κουρασμένη όψη. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, απόλυτα φυσικά και κρατούν χρόνια.

Λιποέγχυση – Λιπομεταφόρα: Διαδικασία

Η λήψη μιας ποσότητας λίπους (π.χ. 20-30ml) γίνεται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Η τοποθέτηση γίνεται...

Εφαρμόζουμε τη Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική από το 1995 και έχουμε τη δυνατότητα να παρέμβουμε σε τυχόν δυσμορφίες που υπάρχουν στο σώμα όπως π.χ. στα γνωστά ‘ψωμάκια’ ή στις ‘λαβές’ στο πλάι της κοιλιάς. Πλέον στο ιατρείο μας υπάρχει και η επιλογή της κρυολιπόλυσης, με ορατή διαφορά σε μια μόνο συνεδρία.

Τι είναι η Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική;

Η Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική είναι μια απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και  αναίμακτη μέθοδος βελτίωσης της μορφής του σώματος. Με τη χρήση τοπικής αναισθησίας, χωρίς τις πιθανές επιπλοκές της γενικής αναισθησίας, αφαιρούμε λίπος από εκεί που περισσεύει, ενώ μπορούμε να...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ