Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 22:00

210 7254 700 | Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα

facebook     youtbe     linkedin  

Αισθητική Δερματολογία

GIRL 1

Στο ιατρείο μας δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με την αισθητική δερματολογία. Είναι χαρακτηριστικό πως με τα περισσότερα αισθητικά περιστατικά μας έχουμε πρώτα αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης μετά από κλινική ή χειρουργική θεραπεία κάποιου προβλήματος δικού τους ή συγγενούς.

 

Την ίδια υπευθυνότητα δείχνουμε και στο αισθητικό κομμάτι και πιστεύουμε πως η πραγματική γνώση της δερματολογίας είναι και εκεί καθοριστική για την επιτυχία. Αυτή, σε συνδυασμό με την πληθώρα των επιλογών, με πρώτο γνώμονα πάντα την ασφάλεια, δίνει τη δυνατότητα συνδυασμών διαφορετικών τεχνικών και αποτελεί εγγύηση ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Να τονίσουμε ότι στόχος μας είναι πάντα ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές, που θα αναδείξει ένα πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο πρόσωπο.

 

Καθώς το φάσμα των επιλογών είναι ευρύ, αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε από κοντά στοχεύοντας πρώτιστα σε αυτό που απασχολεί εσάς. Οι επιλογές στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας περιλαμβάνουν λιποαναρρόφησηλιποέγχυσηυαλουρονικό οξύ για αποκατάσταση χαμένου όγκου και βαθιές ρυτίδες, χρήση botox (με φειδώ) για ρυτίδες έκφρασης peeling, dermapen, ραδιοσυχνότητες (ραδιοκύματα - RF), για ρυτίδες και ουλές ακμήςαυτόλογη μεσοθεραπεία για σύσφιξη και άλλες μεθόδους ή και συνδυασμούς.

 

Πρόσφατα προσθέσαμε στις επιλογές αισθητικής δερματολογίας και ένα νέο εγκεκριμένο ενέσιμο υλικό για λιποδιάλυση, με εξαιρετική δράση στο προγούλι - 'διπλοσάγονο' .

 

Κάνουμε πάντα μια ρεαλιστική εκτίμηση του τι χρειάζεται για να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε μαζί. Τέλος, να έχετε υπόψη σας ότι ποτέ δεν αναλαμβάνουμε περιστατικό του οποίου το αποτέλεσμα δεν πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσει και εμάς.

Οι μέθοδοι ανάπλασης ουλών προσώπου και σώματος (skin resurfacing), ανανεώνουν το δέρμα μέσω της μερικής καταστροφής και αναγέννησης των πάνω στιβάδων του.

Με τις τεχνικές αυτές, επιτυγχάνουμε παραγωγή κολλαγόνου με εξομάλυνση των ουλών ακμής αλλά και άλλων ουλών στο σώμα. Βεβαίως, είναι απαραίτητο πρώτα να έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ακμής εφήβων ή ενηλίκων προτού προχωρήσουμε στην αποκατάσταση των σημαδιών. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα πετυχαίνουμε με συνδιασμούς τεχνικών, εναλλάσσοντας τις μεθόδους ερεθισμού του δέρματος.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η ταχύτητα επίτευξης του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται σε ένα βαθμό από το χρώμα του δέρματος, μιας και οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μας επιτρέπουν...

Οι μέθοδοι ανάπλασης ρυτίδων και ραγάδων (skin resurfacing), προκαλούν ερεθισμό μιας και ανανεώνουν το δέρμα μέσω της μερικής καταστροφής και αναγέννησης των πάνω στιβάδων του.

Με τις τεχνικές αυτές, επιτυγχάνουμε σύσφιξη του δέρματος με μείωση των λεπτών ρυτίδων και των ραγάδων. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η ταχύτητα επίτευξης του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται σε ένα βαθμό από το χρώμα του δέρματος, μιας και οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μας επιτρέπουν να είμαστε πιο επιθετικοί και έτσι να έχουμε πιο γρήγορη βελτίωση. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα πετυχαίνουμε με συνδυασμούς τεχνικών.

Οι μέθοδοι αυτές έχουν ‘down-time’, δηλαδή μια χρονική περίοδο ημερών, όπου υπάρχει ερεθισμός ή απολέπιση...

Οι μέθοδοι αυτές είναι ιδανικές για ανθρώπους που δεν μπορούν να βγούν εκτός προγράμματος λόγω ερυθρότητας και ερεθισμού στο δέρμα μετά από μια πιο 'επιθετική' θεραπεία. Δεν έχουν καθόλου 'down time' και έτσι δεν επηρεάζουν καθόλου την προσωπική ζωή και δεν εμποδίζουν στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία και μετά να πάτε στη δουλειά.

Επίσης δεν επηρεάζονται από την έκθεση στον ήλιο πριν ή μετά τη θεραπεία. Είναι μια ιδανική επιλογή για συντήρηση ενός καλού αποτελέσματος ή τόνωση της επιδερμίδας με ετήσιες συνεδρίες.

Οδηγούν σε μια σύσφιξη του δέρματος και προκαλούν ήπια ανανέωση. Επίσης, ακολουθώντας συγκεκριμένα πρωτόκολα αντιμετωπίζουμε και βελτιώνουμε...

Στο ιατρείο μας έχουμε πολύχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση ευρυαγγειών με συνδυασμούς σκληρυντικών ενέσεων και εφαρμογές ειδικών αγγειακών laser.

Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα αγγειακών βλαβών από ευρυαγγείες μέχρι αιμαγγειώματα.

Τι είναι οι ευρυαγγείες;

Ευρυαγγείες ονομάζουμε τα αγγεία που είναι μεγαλύτερα – φαρδύτερα απ' ότι πρέπει. Για να το πούμε απλά κατά μια έννοια είναι σαν να έχουν 'ξεχειλώσει'. Ακριβώς επειδή είναι διατεταγμένα και έχουν περισσότερο αίμα μέσα τους, φαίνονται και περισσότερο από τα γύρω αγγεία της περιοχής που βρίσκονται μέσα στο δέρμα. Το χρώμα τους είναι κόκκινο ή μωβ, καθώς είναι φλεβικό.

Που...

Σελίδα 1 από 5

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

ΟΚ